Foredrag for ledere

Hvorfor er det så svært at skabe resultater?

Om hvordan rammerne for ledelse spænder ben for dig - og hvordan vi kommer igang med at hacke dem

Kæmper I med at få

eksekveret og implementeret

alle de strategier og gode ideer, der ligger på jeres bord?

Så er I ikke alene. Og det er ikke jer, der er noget i vejen med - det er jeres rammer, der er designet til forrige århundrede.

Heldigvis kan de hackes, og jeg kan fortælle jer, hvordan I kan komme igang, så I kan lykkes med at skabe de resultater, I brænder for.

Ved hjælp af cases og fremtidstrends

får I et indblik i, hvorfor det kan være så drøjt

at være MELLEMLEDER

Vi kommer omkring, hvorfor medarbejdere er så besværlige,

og hvorfor du ikke kan slå en prut uden at spørge HR, Gud og hvermand.

Hvordan du som leder lykkes meget bedre, hvis du foretiller dig,

at du var en gedehyrde i Andesbjergene,

der kan være både unik og en del af fællesskabet.

Og vi afsøger, hvordan vi kan skabe den vigtigste af alle ressourcer:

tillid (og hvordan transparens er det hemmelige svar, shhh).

TESTIMONIALS

Hun ved virkelig, hvad hun taler om!
Charlotte Bang
Vision coach, ekspert i forandring & kommunikation
Guld! Vi kunne godt trænge til sådan en som Anne i sundhedsvæsnet. Det var konkret, en fornøjelse og kæmpe energi.
Anne Meiniche
Jounalist
Jeg blev oplyst - og det var provokerende.
Yery Ibarra-Hansen
Facilitator og mentalcoach

Mit navn er

Anne Abell

Jeg har 10 års erfaring med at udvikle ledergrupper, at facilitere strategieksekvering i store organisationer, gennemføre organisatoriske forandringer (herunder agil transformation), og er en erfaren, kreativ facilitator.

Jeg er en studeret røver med den teoretiske værktøjskasse i orden (PhD i succes, cand.it, certificeret i Scrum), men er Praktiker med stort P og får min energi af at inspirere, skabe resultater og relationer.

Min baggrundshistorie

Hvis du er frustreret over, at det leder-drømmejob, du har fået, ikke føles fantastisk at stå op til hver dag – eller bare hver anden dag, så har du fundet den rette.

Lederguide Anne Abell er både en raket, der kan tage dig med ud i det store verdensrum og give dig nye perspektiver, og en månebase, der skaber et trygt rum, så du kan få forståelse for din egen situation som leder og finde redskaber til at ændre den.   

Anne underviser ledere i, hvordan de kan og bør arbejde sammen som team. Med sin store passion for og viden om agile metoder, samarbejde, organisering og strategiudvikling- og ekskvering, er hun den ideelle foredragsholder og lederguide.

Hendes foredragsdrømmegæster er ledere, der brænder for at skabe den gode arbejdsplads, har lyst til at samarbejde og dele glæder og sorger, og ikke ser livet som en konkurrence, der skal vindes.

Annes vision er, at der ikke er nogen, der skal lede i ensomhed i fremtiden. Det er ikke godt for den enkelte, og det er ikke godt for bundlinjen, for det giver stress, og det efterlader uendeligt meget uforløst potentiale.

Du finder Anne ude hos organisationer, der ønsker at tilbyde medarbejderne bedre ledelse og skabe en bedre hverdag for deres ledere, hvor hun er sparringspartner, facilitator og mentor. 

Anne er uddannet i statskundskab, e-business og har en erhvervs-PhD i succes (yes, den er god nok), og har masser af nyskabelser med i rygsækken – blandt andet en unik 3-delt ledermodel – og optræder med artikler, indlæg på konferencer, og i podcasts.

Anne Abell er født i Danmark i 1986 i det vestjyske. Hun bor lidt syd for Aarhus med sin søn, og driver den lille enmandsvirksomhed, Drabell Unlimited, med det formål at “enable great leadership” ud fra devisen: “Der er masser af gode ledere, de får bare ikke lov at være det.”

Hun har en fortid som LEGO-ansat, hvor hun har slået sine folder i de rigtig nørdede afdelinger af IT og forsøgt at omsætte tidens store buzzword, agil, til virkelighed. Dengang som nu er det vigtigt for Anne at omsætte gode teoretiske tanker til noget, der virker i praksis – i den kontekst, der nu engang er. 

Anne Abell er en hyggefis, der holder af at fodre fugle året rundt, læse blodige krimier og se hel-dårlige film fra 80erne. Hun har en forkærlighed for portvin og mennesker, der tør åbne sig og tale om det, som er svært og besværligt.

Sådan booker du et foredrag

Ræk ud

Send mig en email eller gi mig et kald

Aftale

Vi forventningsafstemmer og aftaler det praktiske

Take-off

Vi har en fed oplevelse sammen - online eller on site

Eller giv mig et ring på 5215 9590

Fotos

Copyright (C) 2023. All rights reserved. Privacy policy. Drabell Unlimited ApS, Tranbjerg Hovedgade 72, 8310 Tranbjerg – anne@drabell.dk

Vil du gerne vide mere om FELLOW LEADERSHIP?

Kontakt mig

Kontakt mig

Kontakt mig

Har du spørgsmål? Skriv endeligt!

What is your potential

to become a Fellow Leader

1
2
3
4
5