Lyt til afsnit 17 af De Agile Rødders podcast, hvor vi taler om agil transformation og at afskaffe afdelingslederrollen.

Skal afdelingslederen dø?

I en samtale med Line Hviid og Rasmus Gøthgen fra De Agile Rødder fortæller jeg om de erfaringer, jeg har været med til at gøre om, hvordan man kan kickstarte en agil transformation ved at tage egen medicin som ledergruppe. Vi kom også ind på, hvordan vi afskaffede afdelingslederrollen, og hvordan der bliver plads til hver enkelt leder, når vi bliver et team.

Lyt til De Agile Rødders podcastafsnitt ” Skal afdelingslederen dø?” fra den 31. maj 2022.

Del artiklen:

ANDET INDHOLD

Copyright (C) 2023. All rights reserved. Privacy policy. Drabell Unlimited ApS, Tranbjerg Hovedgade 72, 8310 Tranbjerg – anne@drabell.dk

Vil du gerne vide mere om FELLOW LEADERSHIP?

Kontakt mig

Kontakt mig

Kontakt mig

Har du spørgsmål? Skriv endeligt!

What is your potential

to become a Fellow Leader

1
2
3
4
5