Hvor starter man en agil transformation? Leder, du kan jo starte med dig selv. Illustreret lydsnas med Anne.

Ta din egen medicin

Det er altid svært at finde ud af at begynde på noget nyt. Men skal man igang med en agil transformation har jeg et godt bud på, hvor I kan starte. Lederteamet kan sagtens starte med sig selv og mærke effekten på egen krop. Især Retrospective er givende – når man giver det en chance. 

Bid fra min samtale med podcasten De Agile Rødder 31. maj 2022.

Del artiklen:

ANDET INDHOLD

Copyright (C) 2023. All rights reserved. Privacy policy. Drabell Unlimited ApS, Tranbjerg Hovedgade 72, 8310 Tranbjerg – anne@drabell.dk

Vil du gerne vide mere om FELLOW LEADERSHIP?

Kontakt mig

Kontakt mig

Kontakt mig

Har du spørgsmål? Skriv endeligt!

What is your potential

to become a Fellow Leader

1
2
3
4
5